English
Carsten Sennov - SennovPartners
Vibevej 18, DK-2670 Greve - CVR: 31209021
Firma: +45 7022 8558
carsten@sennovpartners.dk

Consulting & Sparring i Entreprenørfasen


  • Den typiske entreprenør er meget dygtig inden for sit felt, men har meget naturligt 'en del huller' i sin viden. Mange ting skal gøres på én gang, og drivkraften, entusiasmen og fejlene er fremherskende. Alfa og omega er, at man vinder ordrer, får udviklet sine ydelser samt får leveret disse til kunderne til tiden. Samtidig skal de rigtige mennesker ansættes i virksomheden - alt sammen mens den overordnede strategi/plan udfærdiges og justeres.
  • Du har behov for at få hjælp fra én, der selv har haft succes i entreprenør-rollen. Én du trygt kan sparre med samt overdrage diverse opgaver til, og hvor sandsynligheden for succes er mindst lige så stor, som hvis du selv stod ved roret.
  • Som din eksterne sparringspartner/rådgiver hjælper vi dig til at holde det store overblik, få strategien på plads, bevare og øge salgsfokus, få salgsvejledning, få styr på budgetter & likviditetsstyring samt rapportering til bank & investorer, prioritere virksomhedens udfordringer, påpege og finde løsninger til at afhjælpe virksomhedens svage områder samt træne dig & dit team i at kunne løfte opgaverne selv.
  • Når de akutte udfordringer er løst, og tingene fungerer, er det vigtigt at bevare overblikket jævnligt, hvilket sker ved månedlige statusmøder kombineret med telefon- & mailsupport. Endelig aftales separate ad-hoc-møder med fokus på problemløsning og læring, hvis der er behov for dette.