English
Carsten Sennov - SennovPartners
Vibevej 18, DK-2670 Greve - CVR: 31209021
Firma: +45 7022 8558
carsten@sennovpartners.dk

Consulting & Sparring i Ekspansionsfasen


  • I ekspansionsfasen er der brug for at lade virksomheden vokse og videreudvikle udvalgte områder. Fra tid til anden kan der således være behov for udefrakommende friske øjne til review af strategien samt forstærkning til et udvalgt forretningsområde i en given periode for at skabe ekstra resultater uden at tabe momentum indenfor den eksisterende del af forretningen.
  • Som leder ved du, at hvis du kunne fokusere mere på business development området, ville væksten fortsætte i et  højere tempo. Du har derfor brug for en ekstra hånd fra en succesrig og erfaren BD-direktør med et frisk og innovativt syn på tingene.
  • Som din eksterne sparringspartner/rådgiver hjælper vi dig typisk omkring review, sparring og consulting med henblik på at videreudvikle salgsstrategien og salgsteamet i en given periode. Målet er at forbedre de samlede salgsresultater og BD-skills. Der kan desuden være behov for forbedring af eksisterende værktøjer og processer ifm. markedsplaner, key account planer, salgs- og forecastprocessen etc. Endelig kan hjælp til udvalgte salgscases og sælgere tilbydes.
  • Ønsker virksomheden at ekspandere, kan vi bl.a. tilbyde hjælp til salgs-, partner- og internetstrategi samt markedsanalyser m.m. med henblik på identificering og opstart af nye potentielle vækstområder i ind- & udland.